Hasil dari KITLENS 18-55mm..

Gambar sekitar majlis jamuan pertukaran Staff library.. yang berlansung pada 29/09/2011 di wakaf KMPP.. utk pengetahuan semua.. gambar ini di ambil menggunakan kamera DSLR bersama kitlens 18-55mm nikon D3100.. so siapa kata kitlens tak power..? ingin tahu ttg kelebihan dan kekurangan kitlens sila baca disini..


Bos baru sedang memberi amanat kepada semua staff..

kelihatan bos lama dgn sugul memberi ucapan.. gambar dibawah staff library yg juga dapat bertukar ke tempat pilihan beliau meluhahkan perasaan sedihnya.. dari segi komposisi aku lebih suka gambar dibawah kerna ada cerita disebaliknya.. namun perlu diingat tak semestinya kita perlu mengambil yg menampakkan sepenuhnya tubuh badan seseorg itu.. semua terpulang pada suasana majlis tersebut..


kita jgn lupa suasana kemeriahan majlis tersebut.. krn setiap majlis yg kita shoot perlu ada mood perjalanan mjlis tersebut..candid memg menarik. so praktikan semasa majlis tersebut berlansung..

p/s: ke semua gambar di atas menggunakkan Direct Flash ini kerana background terlalu cerah.. so harap kengkawan faham kenapa aku guna Direct Flash..

0 Kritikan.. apa lagi..Jom Kritik..!:

Catat Ulasan

LANGGAN INFO FOTOGRAFI SEKARANG..! Just isi email je..

Jika Blog ini berguna dan memberi info kepada anda, sila follow serta war-warkan kepada rakan-rakan anda jika Blog ini Tak OK sila komen disini..
>>>>> Nak Tanya Soalan Pun Boleh <<<<<