macam mana nak belajar edit gambar..?

jom.. pakat rapat.. kita belajar edit gambar guna Photoshop..!!

mana ada nak belajar utk satu hari je terus pandai.. apa yg penting kita kena tau asas dulu.. baru boleh tanya gambar camni ni macam mana nak buat..? gambar camtu camna nak buat lak..?

kat sini aku nak tekankan apa-apa pun jika nak mahir kena tahu asas dulu.. tapi jgn tanya aku nak tahu asas macam mana?? kang ada yg kena maki..
"jika malas sgt nak belik buku dan guna pakcik google.."

pi masuk kelas sure cepat belajar.. jika nak belajar ngan org secara tak formal jgn duk gatal tanya soalan.. "abg ..! camna nak resize gambar..? abg camna nak padam gambar..? jika abg tu jenis tak kesah takpa.. tp jika yg jenis cam aku ni.. sure hilang mod nak ajar.. lepas tu cerita kat kengkawan lain kata bro tu sombong la.. tanya sikit pun nak marah.. memg fuck org camni..

p/s : maafla jika bahasa aku agak kasar ..


0 Kritikan.. apa lagi..Jom Kritik..!:

Catat Ulasan

LANGGAN INFO FOTOGRAFI SEKARANG..! Just isi email je..

Jika Blog ini berguna dan memberi info kepada anda, sila follow serta war-warkan kepada rakan-rakan anda jika Blog ini Tak OK sila komen disini..
>>>>> Nak Tanya Soalan Pun Boleh <<<<<